• No products in the cart.

Blog

Koolhydraatarme keto brownies

Ingrediënten:

  • 5 eetlepels amandelmeel
  • 3 eetlepels ongezoete cacaopoeder
  • 3 eetlepels erythritol of andere zoetstof (naar keuze zoeten en proeven)
  • 3 eetlepels water
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 2 eetlepels gesmolten boter
  • 1 ei
  • 1 vanille stokje
  • 1 keto chocoladereep Of een halve van deze van chokay 
  • Eventueel wat nootjes om te garneren

Zo maak je de koolhydraatarme keto brownies

Zet de oven aan en verwarm hem voor op 180 graden, vet een ovenschaal goed in en smelt de boter heel rustig in een pannetje.

Pak een kom en meng het amandelmeel, de cacao poeder, de zoetstof en het bakpoeder goed door elkaar.

Voeg het water, het ei en het binneste van het vanillestokje toe aan de boter en meng het goed voordat je het bij de kom met de droge ingerdienten voegt. Meng dit mengsel goed door elkaar.

Pak de  chocolade en snij of breek deze in kleine stukjes en roer deze door het mengsel.

Doe het mengsel in de ovenschaal en bak deze 12 tot 14 minuten tot hij mooi bruin is. Hij mag nog wat smeuig zijn in het midden. Garneer eventueel met wat nootjes.

Heerlijk om een klein beetje warm van te genieten.

Twee porties, 4 gram kh.

Tip: Het is natuurlijk niet voor elke dag, snoepen doe je soms, maar deze kun je ook een keertje als ontbijt nemen. Lekkerrr!!

COMMENTS

  • 26 april 2018
    reply

    Dikkie

    Op de Ingrediënten lijst ontbreekt de chocolade reep ( hoeveel Gram moet dat zijn?)

  • 9 mei 2018
    reply

    Va

    Hoe groot het bakblik en hoeveel porties haal je er uit?
    Bedankt

  • 15 juni 2018
    reply

    Ingrid

    ohhh wat een héérlijke brownies…. net gemaakt in de bakvorm van de airfryer… wat is dit een zaligheid… zal moeilijk worden om eraf te blijven tot bij het dessert 😉 Héél erg bedankt voor dit recept, zo lekker !!

POST A COMMENT