Koolhydraatarme keto brownies

Ingrediënten:

  • 5 eetlepels amandelmeel
  • 3 eetlepels ongezoete cacaopoeder
  • 3 eetlepels erythritol of andere zoetstof (naar keuze zoeten en proeven)
  • 3 eetlepels water
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 2 eetlepels gesmolten boter
  • 1 ei
  • 1 vanille stokje
  • 1 keto chocoladereep
  • Eventueel wat nootjes om te garneren

Zo maak je de koolhydraatarme keto brownies

Zet de oven aan en verwarm hem voor op 180 graden, vet een ovenschaal goed in en smelt de boter heel rustig in een pannetje.

Pak een kom en meng het amandelmeel, de cacao poeder, de zoetstof en het bakpoeder goed door elkaar.

Voeg het water, het ei en het binneste van het vanillestokje toe aan de boter en meng het goed voordat je het bij de kom met de droge ingerdienten voegt. Meng dit mengsel goed door elkaar.

Pak de keto chocoladereep en snij of breek deze in kleine stukjes en roer deze door het mengsel.

Doe het mengsel in de ovenschaal en bak deze 12 tot 14 minuten tot hij mooi bruin is. Hij mag nog wat smeuig zijn in het midden. Garneer eventueel met wat nootjes.

Heerlijk om een klein beetje warm van te genieten.

Twee porties, 4 gram kh.

Tip: Het is natuurlijk niet voor elke dag, snoepen doe je soms, maar deze kun je ook een keertje als ontbijt nemen. Lekkerrr!!