Boodschappenlijst Weekmenu 9

Deze boodschappenlijst hoort bij Weekmenu 9

Dag 1

  • Zuivel: Kokosroom – 1 el. zure room – ¼stuk feta – 1 tl. geraspte gruyèrekaas
  • Groenten: 2 tomaatjes– 1/4 komkommer – 250 gr bloemkool – 1 wortel – 1/2 puntpaprika – 75 gr ijsbergsla- paar champignons – bosje koriander – gember – 3 tenen knoflook
  • Vlees: 2 kipfilet
  • Houdbaar: kipbouillon– olijven – pompoenpitten – zonnebloempitten – 2 el gebroken lijnzaad – Provençaalse kruiden – olijfolie – mosterd -vloeibare zoetstof – kerriepoeder

Dag 2

  • Zuivel: 2 eieren – 50 ml room – roomboter/ghee
  • Groenten: 4 stronken witlof – 100 gr ijsbergsla –1oogr komkommer – 1/2 paprika –100 gr koolrabi – 5 cherry tomaten – ui – peterselie – bieslook
  • Vlees/vis: 400 gr half om half gehakt– 8 plakjes ontbijtspek – 100 gr garnalen
  • Houdbaar: sambal oelek – peper – zout – vloeibare zoetstof – nootmuskaat

Dag 3

  • Zuivel: 100gr griekse yoghurt – 3 eieren – 75ml amandel/kokosmelk – mayonaise – suikervrije ketchup
  • Groenten: 1 takje rode bes – 1 aardbei – 2 frambozen – 120 gr pompoen puree – half pakje zuurkool
  • Vlees: 4 hotdog worstjes – oopsie broodjes
  • Houdbaar: 50gr kokosmeel – 30gr gem. blond lijnzaad – tl pumpkin spice – kokosolie – tl.vanille aroma – zoetzure augurken – ketchup/suikervrij – bakpoeder – kaneel – zout – gebakken uitjes – zoetstof

Dag 4

  • Zuivel: 3 eieren – 100gr roomkaas
  • Groenten: 100gr sla naar keuze – 100gr groene asperge tips – cavolo nero of boerenkool – champignons – 100gr koolraap – 1 kleine venkel – ui
  • Vlees: 250gr gehakt half om half of rund – 100gr ham naar keuze
  • Houdbaar: bakpoeder – sesamzaadjes – mayonaise – mosterd – kalfsbouillon – zout – vloeibare zoetstof – zwarte peper

Dag 5

  • Zuivel: 100gr griekse yoghurt – 5 eieren – 100gr kruidenroomkaas
  • Groenten: frambozen – komkommer – 200gr diepvries spinazie – 500gr bloemkool – uien – 1 worteltje
  • Vlees: 3 plakjes kipfilet – 60gr ham of rosbief – 100gr corned beef of tonijn
  • Houdbaar: 150gr gegrilde paprika – mayonaise – half potje kappertjes – augurken zuur/zoetzuur – groente bouillonblokje – zout – peper

Dag 6

  • Zuivel: 4 eieren – 50ml ongeklopte slagroom
  • Groenten: 300gr tomaten/gepelde in blik – 200gr taugé – 1 aubergine – 4 grote.tomaten – 1 pompoen
  • Vlees: 2 kipfilets – 300gr rundergehakt
  • Houdbaar: 15gr lijn zaad – 1 schep whey creamy coconut of een andere smaak – 2el. geraspte gember – kruidnagelpoeder – knoflook – 150ml runderbouillon – chili poeder of cayennepeper – tijm – rijstwijnazijn (ongezoet) – vloeibare zoetstof

Dag 7

  • Zuivel:1 ei
  • Groenten: 2 eetl. pompoen puree – 2 vellen nori – 1 prei – komkommer -1 paksoi – 1 wortel – soja boontjes
  • Vlees: blikje tonijn – 100gr garnalen
  • Houdbaar: 2 eetl. gesm. kokosolie – 2el. kokosmeel – 1/2tl bakpoeder – 1/2tl pumpkin Spice – 1/2tl. vanille aroma – sojasaus – sesamolie  – knoflook – chili pepertje
  • Bouillonblokjes/kip/runder/groente– citroensap – kappertjes – ketchup – ketjap – Kikkoman sojasaus Less Salt – knoflook – kokosolie of ghee – mayonaise – mosterd – olijfolie (extra virgine) – pijnboompitjes – room – roomboter – sambal – (rode) uien – witte (wijn) azijn- olijven-zoetsof- lijnzaad-sesamzaad – pompoenpitten – zonnebloempitten
  • Vers: basilicum – bieslook – dragon – gember – rozemarijn – salie
  • Gedroogd: citroengras – chilipoeder of gedroogd pepertje – gemberpoeder – Griekse kruiden – Italiaanse kruiden – kentjoerpoeder – kerriepoeder/masala – knoflookpoeder – koekkruiden – komijnpoeder – laospoeder – nootmuskaat – rotikruiden – uienpoeder – bieslook – prov.kruiden – kaneel – peper – kruidnagel